uElite Design

          Ви увійшли як Гість | Група "Гости", Вітаю Вас Гість | RSS
           Головна | Каталог статей | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Fleш.k-a [121]
Як добавити на сайт, як завантажити [3]
Моя здорова сім'я [222]
Різне [17]
Книги [29]
Новини [25]
Сайти [1]
Сайти з якими ведеться співпраця, або ж є сайтами ЦАСД
НОВЕ ЖИТТЯ З БІБЛІЄЮ [372]
Поезія [39]
Мой Мир Музыки christian HOPE [337]
Відео [157]
AUDIO [20]

Міні-чат
200

Наше опитування
Яким браузером Ви корестуєтесь?
Всього відповідей: 165

На допомогу адміну
Система Orphus

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Статті » Fleш.k-a

БОГ – НЕ КІЛЕР!

Хто такі маги, парапсихологи, екстрасенси? Чи потрібно їх слухати? Чи можна їм довіряти? І як ставитися до оголошень, якими буквально переповнені деякі сучасні рекламні газети: «Знайду... Причарую... Зцілю...»?

Хто такі маги, парапсихологи, екстрасенси? Чи потрібно їх слухати? Чи можна їм довіряти? І як ставитися до оголошень, якими буквально переповнені деякі сучасні рекламні газети: «Знайду... Причарую... Зцілю...»?

Якось потрапила мені на очі газетка про різних магів, чаклунів і екстрасенсів. І чого в ній тільки немає: «Ваш коханий приповзе на колінах і буде благати пробачити його», «Нейтралізую кривдників, суперників, розлучників, недоброзичливців. Працюю по фантому, молитви, заклинання», «Позбавлю від проблеми безгрошів'я. Привороти, відвороти на тібетських травах, чорна магія, знівечення, пристріт, кодування, обряд на удачу, все - за силою Бога».

А звання в усіх такі, що й сумнівів Не повинно виникати з приводу правдивості обіцянок: «Родова чаклунка», чи «Маг-професіонал», чи ще краще - «Керівник Академії практичної магії, доктор окультних наук».

Але це ще тільки бруньки. Як вам, наприклад, така посада – «Апостол і Єпископ чорної магії»? Нічого так, еге ж? І найголовніше – гарантія на всіх оголошеннях: 100 % - не менше, а на одному навіть - 500%, мовляв, не сумнівайтеся, дзвоніть, я все владнаю: я ж маг, чаклун, чародій, але ти не бійся, я дію виключно силою Божою.

От і вирішив я: «Хай-но подзвоню кому-небудь та й дізнаюся, що і як». Ну й подзвонив; відповів милий жіночий голос:

- Вас слухають, говоріть.

- Алло, - кажу, - здрасьті. Значить, я тут, цей, щодо чаклунства….

- Зачекайте хвильку. Чекаю... І знову жіночий голос (але вже значно старший і такий украдливий) говорить:

- Здрастуйте, хай допоможе вам Бог, говоріть.

- Я, - кажу, - тут, цей, ну щодо змов, як у вас?

- Змови, обмови, все що завгодно робимо - гарантія.

- А ще що можете?

- Усе. Знівечення, пристріт навести, зняти, будь-які сімейні проблеми, бізнес. Та багато, а що вам саме треба?

- А це не дуже небезпечно? Ну, в сенсі, наслідків ніяких не буде?

- Та що ви, у мене все тільки з Богом, з молитвами, зі свічками, зі святими і, звичайно, з добром. Тільки треба, щоб у вас чисте серце було, щоб ви людина віруюча, так би мовити, були.

Це все одно хто: мусульманин чи там православний, кришнаїт якийсь, та хоч хто, Бог у нас один, а всі пророки – брати.

- А ви це, кажете, силою Бога робите? Молитесь, чи що?

- Так, з молитвою, з обрядами спеціальними.

- То, може, мені теж помолитися, та й усе, дивись, і допоможе?

- Ви розумієте, я - родова ясновидиця, у мене молитви всі спеціальні, ви їх не знаєте, та й у вас не вийде, мене Бог краще чує, це ж з покоління в покоління передається, краще навіть не поривайтеся, а то - як би ще гірше не трапилось.

- А може, до церкви сходити, до священика?

- Ви приходьте до мене, в мене гарантія, а до церкви ходити необов'язково, головне - в серці вірити, і все.

- А скільки у вас сеанс коштує?

- Всього 150 гривень - це недорого. А, ось ще що! Поки ми з вами говорили, я астрально відчула: у вас значні внутрішні проблеми, та й карму вашу почистити не завадить - це я вам як фахівець кажу. Господь вас недарма до мене привів.

- Тобто?

- Ви ж до мене першої зателефонували?

-Так.

- А газету зараз в руках тримаєте?

-Ні.

- От бачите, відклали - підсвідомо. Господь хоче, щоб ви до мене приїхали, більше не дзвоніть нікуди, щоб чого не трапилось, ну, ви мене розумієте?

- Ні, а що саме?

- Це неважливо, взагалі вам до мене треба - це точ¬но, у мене все з добром, все з Богом.

- А от я чув, що чаклунство - це гріх?

- Так, звичайно, але роблю чари я, а не ви, на вас гріх не поширюється, а я потім його відмолю. Щоб вам допомогти, доводиться собою жертвувати - це хрест мій, мені його й нести.

- Це що ж, ви на себе гріх берёте заради мене?

- Так, як Ісус Христос. Жертвую собою, щоб вам допомогти. Заради добра й страждаю за людей. Та ще й з гарантією. Словом, приїжджайте.

І, назвавши мені свою адресу, вона попрощалась, наостанок ще раз нагадавши, що це Бог мене до неї веде і як би чого не трапи¬лось.

«Нічого собі старенька! - Подумав я, поклавши трубку. - Бог у неї на побігеньках: 100 % зробить, як вона замовить». Це прямо як в анекдоті:

- Бог же сам віддасть належне, якщо не мститися, а пробачити? - Питає одна жінка іншу.

- Здається, так, - відповідає та.

- Так от, я цій, з третього поверху, мстити не стала, пробачила - ще б пак, свічку поставила, тепер чекаю...

Бог всемогутній, Творець, Господар всього видимого й невидимого видається таким собі дешевим кілером, Котрий за свічку замочить кого завгодно, а вже якщо ти ще й якісь заклинання знаєш, то взагалі, як якийсь джин з лампи, буде вічно танцювати під твою дудку. Все це - свідчення хворого розуму тих, котрі саме-таки до церкви не ходять і Писання не читають (де, між іншим, Сам Бог про Себе розповідає, Який Він). Ось такі нещасні й стають легкою здобиччю будь-яких жерців і чаклунів, які насправді нічого спільного з Богом не мають, а навпаки. І ось що говорить Бог:

«ВІЩУН (ясновидець), ВОРОЖБИТ (на картах, каві, по руці, по соннику і т. д. і т. п.), ЧАРОДІЙ (шептун, відьма), ЧАКЛУН (знахар, цілитель), ЗНАТНИК (відворот, приворот і т. п.), ЧОРНОКНИЖНИК (екстрасенс, окультист), ЧАРІВНИК (маг - чорний, білий, будь-який), ХТО ВИКЛИКАЄ ДУХА ПОМЕРЛОГО (спіритист) ГИДОТА ДЛЯ ГОСПОДА!» (БІБЛІЯ; Повт. Зак. 18:10-12).

І наостанок: у Відкритті Іоанна Богослова написано, що доля всіх цих людей - «в озері вогняному». Це говорить той самий Бог, який у них «на побігеньках». От тобі й хіхоньки. Хоча з цих людей близько 10 %, якщо не менше, - справжні слуги диявола, а інші - лише «великі комбінатори». А що, думають вони, - дурних багато, у що вірити - до пуття ніхто не знає. Ось обізвусь магом, зроблю якийсь містичний обряд (головне, щоб якнайбільше незрозумілого для дурного було), травички там всякі, амулети, освячення - як годиться, слова які-небудь дивні завчив і одурю недотепу: йди, мовляв, все готово, тільки не сумнівайся, а то все зіпсуєш, грошики отримаю і бай-бай, а якщо щось не вийде, то завжди можна звалити на «карму», «чакру», «тикру» чи «пикру». Мовляв, «пикрою» не вийшов. Це на тобі родове прокляття таке незмивне, хоча за окрему плату можна спробувати, а то ще загнешся де-небудь, любий чоловіче, - допоможу, так і бути, постраждаю. І - наново. Не розуміють такі горе-шарлатани, куди влипли, адже це - не забавки, і що їм, справжнім магам, «нагорода» одна на всіх - спільна. Як то кажуть: назвався грибом - лізь у кіш.

Більше того, що б вони там не говорили про те, що всі вони «христи» та беруть на себе всю відповідальність - так це суцільна нісенітниця. Адже людина, звернувшись до них, вступає з ними в спільність (навіть якщо вона нічого «такого» й не робить) і через це виступає проти Бога, накликаючи на себе Його осуд та кару. І тільки щире покаяння перед справжнім Ісусом Христом може врятувати нещасного від гніву Божого (і це теж не хіхоньки) - хто знає, скільки людей постраждало вже й постраждає ще від цих мерзенних богохульників, так званих «апостолів», «єпископів» і навіть «христів»?

Рустам ГАРИПОВ http://acj.ru
Категорія: Fleш.k-a | Додав: shepetivka-sda (28.04.2010)
Переглядів: 1077 | Рейтинг: 0.0/0 |
Олег Буркацкий - Жизнь лишь в Тебе

Поддержка сайта
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статус
Четвер
16.05.2024
03:58

Логін:
Пароль:
[ Керування профілем ]

Пошук

7 випадкових








Церква живе надією

Приєднуйся

Джерело LightRay Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU Рейтинг@Mail.ru
Офіційний сайт ШЕПЕТІВКА-АСД © Jesus beside of you 2009-2014