uElite Design

          Ви увійшли як Гість | Група "Гости", Вітаю Вас Гість | RSS
           Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Меню сайту

Міні-чат
200

Наше опитування
Який день Ви посвячуєте Господу?
Всього відповідей: 227

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Вересень » 1 » 1 рік в мережі Інтернет
1 рік в мережі Інтернет
14:55

1 вересня виповнюється 1 рік від дня офіційного відкриття сайту www.shepetivka-sda.ucoz.ua, присвяченого Шепетівській церкві християн Адвентистів Сьомого Дня!!! Здавалося б, 1 рік - це зовсім малий термін, проте особисто для мене це вагомий відрізок часу.

Початок історії сайту «Ісус поруч з тобою», як не дивно, сягає ще трирічної давнини, тоді у 2007 році ідею створення сайту місцевого або ж районного значення почав втілювати наш місцевий пастор М. Пекарський, ось його пряма мова стосовно започаткування сайту:

«В 2007 році багато християнських громад та церков не мали своїх сайтів і ще навіть і недумали їх створювати. Але вже тоді, я бачив перспективу нашої присутності у всесвітній паутині. Чому? Тому що з кожним роком все більше людей проводить свій час в інтернеті. Інтернет став місцем відпочинку, розваг, спілкування і навіть для декого місцем роботи. Люди які ховаються за своїми ніками, аватарами – це такі ж самі живі люди, як і в реальному житті, в них ті ж самі потреби і проблеми. Як і в реальному житті вони шукають відповідей на свої запитання: в чому сенс життя, що буде далі, чи чує нас Бог, чи Бог є люблячим, чи Йому не байдуже наше життя і багато інших питань. Всі питання потребують відповідей. Тобто виникає необхідність служити потребам людей в інтернеті, це один момент.

Інтернет – це вигідне середовище для поширення Євангелія. Тому що не потребує значних зусиль та матеріальних ресурсів, при цьому Євангеліє звучить 24 години на добу, щоденно. Це другий момент.

Третій момент заключається в тому, що Церква використовуючи інтернет може ефективно та постійно розповідати про себе. Використовуючи текстову інформацію та медіа на сайті ми розповідаємо відвідувачам про наші новини, ділимось планами, викладаємо проповіді, електронні книги, анонсуємо певні події, робимо прес-релізи. Інтернет – це новий, зручний, швидкий та ефективний засіб донесення до широких мас Євангелія. І він не потребує значних людських та матеріальних ресурсів, і як я сказав працює постійно.

Розуміючи всі ці моменти, розуміючи і те, що пустим місце не буває, якщо не ми, то це місце займуть шкідливі сайти я вирішив створити церковний сайт Шепетівської громади Церкви АСД.

Цілей було декілька:
- інформування суспільства про життя та служіння громади;
- розповісти про вчення Церкви АСД;
- показати історію виникнення Церкви АСД в Україні і в м.Шепетівка;
- проповідь християнських цінностей на фоні атеїзму, гуманізму та аморальності;
- утверджувати в суспільстві цінність сім’ї, людської гідності та здорового способу життя;
- спілкування та розвиток дружніх відносин з людьми як всередині церкви, так і за її межами.

На завершення хочу зазначити, що євангельське служіння в інтернеті не є деяким додатком до основного євангельського служіння. Інтернет-служіння є самодостатнім, самостійним, повним. А тому потребує до себе активної та серйозної уваги. Цим служінням потрібно займатись постійно, не можна зупинятись на досягнутому. Постійно відкриваються якісь нові перспективи і ми маємо їх бачити і активно використовувати для слави Божої.

Я радий, що церковний сайт Шепетівської громади переріс в сайт-проект «Ісус поруч з Тобою». На сьогоднішній день на сайті можна знайти публікації на різні цікаві теми, а також багато аудіо- та відео-матеріалів, що робить його привабливим для відвідувачів. На сайті можна прочитати новини як місцевого формату так і всеукраїнського. Одним словом рекомендую даний сайт і ви обов’язково маєте його занести собі в закладки.

Я бажаю адміністрації сайту «Ісус поряд з Тобою» духовної наснаги і ще більшої енергії для роботи над сайтом. Ви робите Божу роботу і вона обов’язково буде мати нагороду від Господа у вигляді спасених душ, які ми побачимо в Царстві Божому.»

Продовжувати роботу над цим проектом він не зміг, так як змінив місце служіння й проживання. І ось у 2009 році за проект взявся Олег Буркацький, який власне і є адміністратором сайту. З нагоди дня народження нашого сайту ми поспілкувалися з ним і нашу розмову розповідаємо Вам.

- Олег, скажи, будь ласка, як з’явилася думка про створення сайту? І як Бог керував тобою у процесі його створення?

- Мандруючи сторiнками всесвiтньої павутини, а зокрема на християнських сайтах, подумки виникло бажання створити щось подібне, але для того, щоб ще більше розповісти про Ісуса. Хоча сама ідея створення сайту місцевого або ж районного значення була не моя. І відверто кажучи, досить нелегко працювати над проектом, але Бог дає натхнення і дає бажання не зупинятися на досягнутому.

- Слава Богу, ось сайт запрацював… Яким було твоє перше враження, коли ти побачив, що сайт почав працювати і що на нього заходять відвідувачі?

- Приємно, коли твою роботу помічають! Інформація, яка розміщена на ресурсі, на мою думку, є корисною для користовачів та й просто для відвідачів.

- Безперечно, кожна ідея, проект має свою мету та ціль. Розкажи, будь ласка, про мету сайту і яку ціль переслідувало створення християнського сайту?

- Цей сайт був створений для того, щоб розповісти про Церкву Адвентистів сьомого дня, як всесвітню, релігійну організацію, а також познайомити відвідувачів та користувачів сайту з громадою Церкви АСД м. Шепетівки та інших міст, що поблизу. На нашому сайті кожен охочий може знайти віровчення Церкви АСД, інформацію про діяльність церков, діючі організації, а також інформацію про нас: адреса, богослужіння, новини, знайомства, плани і т. д. На нашому сайті є форум, книга для оголошень і кошик (з корисними християнськими матеріалами).

- Цікаво було б дізнатися, що було зроблено за цей рік? І що ще хотілося б зробити?

- За цей рік ми намагалися по можливості висвітлювати життя місцевої Церкви, основи віровчення Церкви АСД, підтримували музичну творчість громад Хмельницької області, розвинули сторінки для молоді, сім'ї, здоров'я, Біблії, музики та відео. Хотілося б багато зробити, але не будемо про це говорити, Він покаже на що націлювати сили.

Як свідчить статистика, наш сайт відвідують багато відвідувачів, навіть з інших країн світу. Щиро дякуємо Вам, дорогі друзі, за відданість та дружбу. Сподіваємось, що наш ресурс був і залишається для Вас корисним.
Швидко, дуже швидко минає час… «Ми живемо у час колосальних перемін. Зараз для молодого покоління здається майже неймовірним той факт, що ще буквально років з 25-30 тому не було мобільних телефонів, цифрової техніки, інтернету.» І відповідно не було глобальної мережі з безліччю сайтів з такою кількістю інформації. Проте, слава Богу, що ми можемо використовувати всесвітню мережу для проповіді Євангелія.

Сподіваюся, що за цей рік за допомогою нашого сайту хоча б одна людина дізналася про Того, Хто завжди поруч з нами, - про Ісуса Христа. Вірю, що Господь даруватиме нам силу і мудрість служити й надалі Йому, головне, щоб у нас було бажання це робити.

Подяка Богові за всі Його благословіння та за все, що Він нам дарує!!!
Пам'ятайте, Ісус поруч з тобою!

Автор: Світлана Хоменко

Переглядів: 1202 | Додав: SVeta | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статус
П`ятниця
29.03.2024
17:00

Логін:
Пароль:
[ Керування профілем ]

Архів новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Питання на форумі
  • Примеры любви (41)
  • Христианские sms-ки (3)
  • Нове життя з Богом (0)
  • Твое мнение о нормах христианского общения (16)
  • Яке значення має у вашому житті музика? (5)

  • Читати Біблію


    Церква живе надією

    Випадкове фото

    Приєднуйся

    Наш банер


    Иисус рядом с тобой
    Код банера




    Джерело LightRay Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU Рейтинг@Mail.ru
    Офіційний сайт ШЕПЕТІВКА-АСД © Jesus beside of you 2009-2014