uElite Design

          Ви увійшли як Гість | Група "Гости", Вітаю Вас Гість | RSS
           Головна | Каталог статей | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Fleш.k-a [121]
Як добавити на сайт, як завантажити [3]
Моя здорова сім'я [222]
Різне [17]
Книги [29]
Новини [25]
Сайти [1]
Сайти з якими ведеться співпраця, або ж є сайтами ЦАСД
НОВЕ ЖИТТЯ З БІБЛІЄЮ [372]
Поезія [39]
Мой Мир Музыки christian HOPE [337]
Відео [157]
AUDIO [20]

Міні-чат
200

Наше опитування
Чи подобається Вам наш новий дизайн?
Всього відповідей: 88

На допомогу адміну
Система Orphus

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Статті » Fleш.k-a

Криві лінії

«DEUS ESCREVE CERTO POR LINHAS TORTAS» («БОГ пише правильно кривими лініями»), - говорять у Бразилії. Цими словами хочуть сказати, що Бог завжди чинить правильно, та іноді способи, якими Він діє, здаються людині неправильними - кривими. Наприклад, коли хтось помирає в розквіті літ, багато хто говорить, що «Бог забрав його...». Якщо хто-небудь серйозно хворий або переживає трагедію, дехто говорить: «На все Божа воля». Оскільки в смерті, хворобах і трагедіях нашого життя звинувачують Бога, то такі вислови означають, що Бог «пише криво», тобто, що людина не може зрозуміти Його дороги.

Історія:
«Усе зовсім не так, як нам здається»
Два мандрівні ангели вирішили переночувати в будинку багатого сімейства. Сімейство виявилося грубим і відмовилося впустити ангелів у кімнату для гостей. Замість цього, ангелам дали маленьке місце в старому підвалі. їм довелося постелитися на твердій підлозі. Старший, ангел, побачивши отвір у стіні підвалу, заклав його. Коли молодий ангел запитав, чому той так вчинив, старший ангел відповів: «Інколи все насправді зовсім не так, як нам здається».

Наступної ночі ангели зупинилися в будинку дуже бідних, але дуже гостинних людей - фермера і його Дружини. Після невеликої трапези, яку влаштували ангелам, господарі! дали їм своє ліжко, місце, де вони могли б добре відпочити. Наступного ранку вдосвіта ангели побачили фермера та його дружину в сльозах. їхня єдина корова, молоко якої було їхнім єдиним доходом, лежала мертвою на ПОЛІ. МОЛОДИЙ ангел зніяковів і запитав старшого ангела: «Як ти міг допустити це? Перша людина мала все, і ти ще й допоміг йому. Друге сімейство мало небагато, але бажало розділити з нами все, і ти дозволяєш їхній корові померти». «Іноді все насправді зовсім не так, як нам здається, - відповів старший ангел. - Коли ми залишилися в підвалі багатого будинку, я помітив, що в отворі в стіні знаходиться золоте сховище. Оскільки господар був настільки одержимий жадобою й небажанням розділити статок, який він мав, я заклав стіну, щоб він ніколи нічого не знайшов. Цієї ночі, коли ми спали в ліжку фермерів, ангел смерті приходив до його Дружини. Замість дружини, я дав йому корову. Часом усе насправді зовсім не так, як нам здається. Особливо це відбувається тоді, коли все йде не тим шляхом, яким, на нашу думку, воно повинно йти».

Дві моделі розвитку
Чому багато людей вважають, що Бог відповідальний за смерть і тяготи життя? Такі думки часто ґрунтуються на неправильному розумінні деяких текстів Біблії.

Давайте трохи поміркуємо над окремими з них.

«Ось, сьогодні я даю перед вами благословення й прокляття: благословення, коли будете слухатися заповідей Господа, Бога вашого, які я наказую вам сьогодні, і прокляття, якщо не будете слухатися заповідей Господа, Бога свого, і збочите з дороги, яку я наказую вам сьогодні, щоб ходити за іншими богами, яких ви не знали» (Втор. 11:26-28).

Бог запропонував людям дві моделі розвитку:
1. Благословення.
2. Прокляття.

Перша модель - це благословення. Проте для того, щоб людство розвивалося за цією моделлю:потрібно, щоб люди виконували умови, встановлені Богом. Бувало, що в дитинстві батьки говорили про, те, що не потрібно сунути пальці в розетку чи брати вугілля-з каміну. Ми ж не звинувачуємо їх сьогодні в тому, що вони нас не любили й тому всіляко обмежували нас, і коли ми обпікали пальці, ми не звинувачували батьків у тому, що вони «такі погані, що вогонь обпік нам руки. Так само й Бог попереджає нас через Слово Боже про небезпеку, але людина не послухала Бога, і, пожинаючи плоди свого непослуху, почала звинувачувати Бога в Його жорстокості. А це і є друга модель розвитку людства - прокляття. У чому ж полягає це прокляття. Насамперед, у тому, що людина сама починає пожинати плоди своїх дій. Прокляття в хворобах. Багато хвороб є результатом відступу від Бога.

«Знай же ти це, що останніми днями настануть тяжкі часи. Будуть-бо люди тоді самолюбні, грошолюбні, зарозумілі, горді, богозневажники, батькам неслухняні, невдячні, непобожні, нелюбовні, запеклі, осудливі, нестримливі, жорстокі, ненависники добра» (2 Тим. 3:1"3)

Як же можна потрапити під благословення Боже?
1. Потрібно покаятися у своїх гріхах. Тобто визнати свою провину й припинити грішити.

2. Попросити Ісуса увійти до нашого життя й стати нашим Господом та Спасителем. Тільки завдяки кусові ми можемо змінитися, і лише Він може дати нам сили жити святою і приємним для Бога життям.

З. Вивчати Біблію й жити за заповідями Божими. Коли ми читатимемо Біблію, Бог відкриє нам, як потрібно чинити у нашому повсякденному житті.

Це кілька перших кроків, які допоможуть нам Отримати благословення Божі. І перший крок - це покаяння.

МДХ

Категорія: Fleш.k-a | Додав: shepetivka-sda (08.01.2010)
Переглядів: 1305 | Рейтинг: 0.0/0 |
Олег Буркацкий - Жизнь лишь в Тебе

Поддержка сайта
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статус
Четвер
25.04.2024
23:09

Логін:
Пароль:
[ Керування профілем ]

Пошук

7 випадкових








Церква живе надією

Приєднуйся

Джерело LightRay Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU Рейтинг@Mail.ru
Офіційний сайт ШЕПЕТІВКА-АСД © Jesus beside of you 2009-2014