uElite Design

          Ви увійшли як Гість | Група "Гости", Вітаю Вас Гість | RSS
           Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Меню сайту

Міні-чат
200

Наше опитування
Який день Ви посвячуєте Господу?
Всього відповідей: 227

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 19 » У Шепетівці пройшов благодійний концерт "Любов, яка дає життя"
У Шепетівці пройшов благодійний концерт "Любов, яка дає життя"
00:00


У недільний вечір, 18 травня 2014 року, в м. Шепетівці, відбувся благодійний християнський концерт. Метою проведення якого було зріднити місцевих жителів у допомозі маленькому хлопчику Андрійку, який бореться із важкою хворобою – синдромом спастичного тетрапарезу, симптоматичною епілепсією (синдромом Веста). Назва концерту говорить сама за себе. Недаремно вона була обрана, адже саме материнське серце, материнська любов голублять Андрійка і дають сили на подальше життя. Всю свою надію його мама покладає на джерело цієї любові – Христа. В той час, коли здається, що виходу немає і, можливо, надія потрохи гасне, від буденних днів та боротьби з важкою хворобою, церква адвентистів сьомого дня надихнула слухачів благодійного концерту на фінансову допомогу для подальшої боротьби за життя Андрія.

Дивлячись в очі Андрійка, можу з впевненістю сказати, що й у мене самого серце не на місці. Це очі, які страждають від того, що у свої два рочки він не може ані сидіти, ані ходити. Цю «повноцінність» замінюють материнські руки та батьківське піклування, а також небайдужі люди, які повсякчас допомагають сім'ї. Андрій був звичайною дитиною при народженні, який зростав повноцінним життям. Але біда, яка торкнулася сім’ї Кашпур, у чотири місяці після народження дитини перевернула повністю увесь звичний світ для цієї родини. Те, що здавалося приходить у наше життя, ми сприймаємо, як належне... Наші очі, які сприймають усі кольори навкруги, слух, що дає можливість насолоджуватися ранковим співом пташок, ніжки, які зранку до вечора ходять по землі, - все це і багато іншого, що дароване нашим Творцем, стає безцінним у ту мить, коли втрачається. І лише молитва, надія, віра та любов рідних і близьких, їхня опіка, наша з вами небайдужість можуть дати сили у боротьбі за життя!

«Благодійний концерт - це чудова можливість підтвердити те, що у наш нелегкий час все ж таки є талановиті і співчутливі люди, які з Божою допомогою влаштовують концерти, не за ради власного збагачення, а щоб допомогти людям зібрати кошти, необхідні для порятунку найважливішої цінності - людського життя. Особисто мене цей концерт вразив до глибини душі, адже він дозволив замислитись над справжнім сенсом життя і відчути себе трішки феєю, яка своїм невеличким матеріальним внеском допоможе здійснитись найзаповітнішій мрії хворого хлопчика - одужати від важкої хвороби», - каже одна із присутніх на концертній програмі, Олена.

У благодійному концерті брали участь християнські виконавці: Катерина та Олександр Косаківські, Володимир Гуменюк, Іван Федас, Катерина Кобель та Юля Гренішена, Олег Буркацький. Це молоді люди, яким також небайдужа подальша доля маленького Андрійка. По закінченню концертної програми всі жителі міста, які були присутні в залі, отримали дорогоцінну книгу «Молитва матері», газету «Вічний скарб» та компакт-диск одного з виконавців. Програми церкви адвентистів сьомого дня можна побачити на телеканалі «Надія» (www.hope.ua), почути на радіо «Голос надії» (www.golosnadii.org), читати на місцевому сайті «Jesus beside of you» (www.shepetivka-sda.ucoz.ua) або ж слухати на сайті www.musichope.at.ua.

Приємно відзначити турботу та небайдужість до проблем наших маленьких українців, місцевих жителів м. Шепетівки, керівників міста, які сприяли проведенню цього заходу, Шепетівського міського та районного центру соціальних служб сім’ї для дітей та молоді, зокрема їх очільників Вінницьку Тетяну Олександрівну та Романець Ларису Яківну, редакції газет «Шепетівський вісник» та «День за днем» за публікацію рекламної продукції.

Подяка усім, хто допомагав у проведенні благодійного концерту!


Коли біда приходить в дім,
Весь світ від тебе відвертається, здається.
Борись із горем, не тони у нім.
Повір, що добре серце ще знайдеться.

Бо так важливо вірити у диво,
Не опускати рук, надію не втрачати.
За рідного серця стук
Ти можеш все здолати.

Коли хтось потребує допомоги,
Не відвертайся, мимо не пройди,
Бо доля так закручує дороги,
Можливо, це життя врятуєш саме ти.

І так важливо вірити у диво,
Надію дарувати, сонце поміж злив.
І так важливо знати,
Що не даремно ти горів.

І так важливо вірити у диво,
Чекать його та дарувати.
Життя випробування нам готує,
Та кожен з нас повинен знати,
Що лиш добро цей світ рятує.





















































Переглядів: 1150 | Додав: shepetivka-sda | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статус
П`ятниця
29.03.2024
00:22

Логін:
Пароль:
[ Керування профілем ]

Архів новин
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Питання на форумі
  • Примеры любви (41)
  • Христианские sms-ки (3)
  • Нове життя з Богом (0)
  • Твое мнение о нормах христианского общения (16)
  • Яке значення має у вашому житті музика? (5)

  • Читати Біблію


    Церква живе надією

    Випадкове фото

    Приєднуйся

    Наш банер


    Иисус рядом с тобой
    Код банера




    Джерело LightRay Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU Рейтинг@Mail.ru
    Офіційний сайт ШЕПЕТІВКА-АСД © Jesus beside of you 2009-2014