uElite Design

          Ви увійшли як Гість | Група "Гости", Вітаю Вас Гість | RSS
           Головна | Каталог статей | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Fleш.k-a [121]
Як добавити на сайт, як завантажити [3]
Моя здорова сім'я [222]
Різне [17]
Книги [29]
Новини [25]
Сайти [1]
Сайти з якими ведеться співпраця, або ж є сайтами ЦАСД
НОВЕ ЖИТТЯ З БІБЛІЄЮ [372]
Поезія [39]
Мой Мир Музыки christian HOPE [337]
Відео [157]
AUDIO [20]

Міні-чат
200

Наше опитування
Чи читаєте Ви Біблію?
Всього відповідей: 127

На допомогу адміну
Система Orphus

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Статті » Новини

ЗВЕРНЕННЯ КЕРІВНИКА ЦЕРКВИ АДВЕНТИСТІВ СЬОМОГО ДНЯ У ЗВ’ЯЗКУ З ПОЛІТИЧНИМИ ПОДІЯМИ В УКРАЇНІ

Дорогі брати й сестри! Благодать вам і мир від Господа Ісуса Христа в цей непростий, напружений час протистоянь в Україні!

Протягом останніх двох місяців ми з вами є свідками і в певному сенсі учасниками тих подій, які відбуваються в центрі Києва та інших регіонах нашої країни. Свідки — бо кожен день з тривогою спостерігаємо за ходом цих процесів. Учасники — тому що підносимо до Господа молитви про мир і благополуччя для України, мудрість і розсудливість для сторін, які конфліктують.

Останні події в Києві вказують на те, що ми повинні об’єднати всі зусилля в молитві до Бога за Україну. У ці дні й особливо ночі, коли загострення пристрастей протиборчих сторін досягає своєї точки кипіння, несучи з собою загрозу для життя людей, ми закликаємо всіх вірян в особливих заступницьких молитвах звертатися до Господа, благаючи Його про милість для народу України й мирне вирішення конфлікту; про смирення сердець тих, у чиїх руках сила, й мудрість для тих, хто відповідальний за долі своїх співгромадян; про гідну поведінку тих, хто збирається на мирні акції; про здоровий глузд і почуття відповідальності за свої висловлювання й дії всіх сторін протистояння.

Ми закликаємо вас не брати участі в заходах, що можуть провокувати розпалювання ворожнечі між людьми. Будьте толерантні один до одного й до тих, хто вас оточує, незалежно від їх ідеологічних, політичних або релігійних поглядів. Не залишайте образливих коментарів на форумах і в соціальних мережах. Навпаки, перестерігайте та закликайте до розв’язання конфліктів виключно мирним шляхом. Адже ніколи насильство не було розумною підставою для побудови нового й світлого майбутнього як в особистому, так і в суспільному житті.

Маючи право на вираження своєї громадянської позиції, реалізуйте його в контексті Божих заповідей про любов до Бога й ближніх. Не дозволяйте втягувати себе в сумнівні акції та заходи, що можуть заплямувати вашу репутацію як християнина й свідомого члена суспільства, а також очорнити добре ім’я Церкви, до якої ви належите. Будьте розсудливими завжди, особливо в ці складні для нашої країни дні.

Бажаємо, щоб Бог послав мир багатостраждальному українському народу. «Нехай Господь поблагословить тебе, і нехай Він тебе стереже! Нехай Господь засяє на тебе лицем Своїм, і нехай буде милостивий до тебе! Нехай Господь зверне на тебе лице Своє, і хай дасть тобі мир!» (Чис. 6:24–26).

З любов’ю, Віктор Алєксєєнко, керівник Церкви АСД в Україні
Київ. 21 січня 2014 р.

ОБРАЩЕНИЕ РУКОВОДИТЕЛЯ ЦЕРКВИ АДВЕНТИСТОВ СЕДЬМОГО ДНЯ В СВЯЗИ С ПОЛИТИЧЕСКИМИ СОБЫТИЯМИ В УКРАИНЕ

Дорогие братья и сестры! Благодать вам и мир от Господа Иисуса Христа в это непростое, напряженное время противостояний в Украине!

На протяжении последних двух месяцев мы с вами являемся свидетелями и в определенном смысле слова участниками тех событий, которые происходят в центре Киева и в других регионах нашей страны. Свидетели — потому как каждый день с тревогой наблюдаем за ходом этих процессов. Участники — потому что возносим Господу молитвы о мире и благополучии для Украины, о мудрости и благоразумии для всех конфликтующих сторон.

Последние события в Киеве указывают на то, что мы должны объединить все усилия в молитве к Богу об Украине. В эти дни и особенно ночи, когда накал страстей противоборствующих сторон достигает своей точки кипения, неся с собой угрозу для жизни людей, мы призываем всех верующих в молитвах взывать к Господу, прося Его о милости для народа Украины и о мирном разрешении конфликта; о смирении сердец тех, в чьих руках сила, и о мудрости для тех, кто ответственен за судьбы своих сограждан; о достойном поведении тех, кто собирается на мирные акции; о здравом смысле и глубоком чувстве ответственности за свои выражения и действия всех сторон противостояния.

Мы призываем вас не принимать участия в мероприятиях, которые могут провоцировать разжигание вражды между людьми. Будьте толерантны друг ко другу и к окружающим, независимо от их идеологических, политических или религиозных взглядов. Не оставляйте оскорбительных комментариев на форумах и в социальных сетях. Напротив, увещевайте и призывайте к миру и разрешению конфликтов исключительно мирным путем. Ведь никогда насилие не было благоразумным основанием для построения нового и светлого будущего как в личной, так и в общественной жизни.

Имея право на выражение своей гражданской позиции, реализуйте его в контексте Божьих заповедей о любви к Богу и ближним. Не позволяйте втягивать себя в сомнительные акции и мероприятия, которые могут бросить тень на вашу репутацию как христианина и сознательного члена общества, а также очернить доброе имя Церкви, к которой вы принадлежите. Будьте здравомыслящими и благоразумными всегда, а особенно в эти сложные для нашей страны дни.

Пусть Бог ниспошлет мир многострадальному украинскому народу! «Да благословит тебя Господь и сохранит тебя! Да призрит на тебя Господь светлым лицем Своим и помилует тебя! Да обратит Господь лице Свое на тебя и даст тебе мир!» (Чис. 6:24–26).

С любовью, Виктор Алексеенко, руководитель Церкви АСД в Украине
Киев. 21 января 2014 г.

Категорія: Новини | Додав: shepetivka-sda (21.01.2014)
Переглядів: 687 | Рейтинг: 0.0/0 |
Олег Буркацкий - Жизнь лишь в Тебе

Поддержка сайта
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статус
Середа
24.04.2024
15:52

Логін:
Пароль:
[ Керування профілем ]

Пошук

7 випадкових








Церква живе надією

Приєднуйся

Джерело LightRay Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU Рейтинг@Mail.ru
Офіційний сайт ШЕПЕТІВКА-АСД © Jesus beside of you 2009-2014