uElite Design

          Ви увійшли як Гість | Група "Гости", Вітаю Вас Гість | RSS
           Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Меню сайту

Міні-чат
200

Наше опитування
Яка погода вашого серця сьогодні?
Всього відповідей: 177

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Грудень » 28 » З НОВИМ РОКОМ!!!
З НОВИМ РОКОМ!!!
17:03
Новий рік! Здається, всі вулиці міст і сіл перетворюються на казку. Скрізь бачимо новорічні прикраси, в людях панує святковий настрій. Навіть найбільші песимісти починають у ці дні вірити в щось краще, добре, світле. Здається, що всі негаразди залишилися в старому році. І справді, хочеться вірити, що в новому році більше не буде на землі руйнуючих цунамі, повені та землетрусів, назавжди забудуться війни і теракти, що в сім'ях не буде сварок, а в уряді суперечливих оцінок поточних подій та пустих передвиборчих обіцянок.

На жаль, казка не завжди стає бувальщиною. Проте, якщо ми вміємо довіряти Богові, то для нас усе можливе. Є в Новорічному святі щось символічне. Особливо для справжніх християн. Адже саме вони очікують доброго, світлого, вічного. Хто, як не християни, вірить, що прийде час справдження всіх кращих надій. Адже Сам Христос обіцяє, що добрі мрії збудуться і настане справжній Новий рік, що перейде у Вічність. Навіть якщо не в 2010 році, то, ми віримо, дуже скоро прийде час, коли не буде війн, катастроф і навіть самої смерті. Тож, вступаючи у Новий рік, поправимо наші світильники і ще більше зблизимося з нашим Спасителем, щоб у наступні дні року належати лише Йому, бо лише Він, наш Господь, достойний прийняти славу, честь і силу (Об'явл. 4:11). Хай Новий рік ще раз нагадає вам, що пришестя Христове недалеко, а з ним і новий час нової ери, в котрому справді буде все інакше.

Особливі вітання та світлі побажання від Інтернет сайту редакції нашим співпрацівникам та друзям - кореспондентам та репортерам «Ісус поряд з тобою». Серед них немає в нас малих чи великих - всі ми одна християнська родина, покликана Спасителем до Отчого дому, вічного спасіння, щастя та радості.

Але цього не можна досягти, поки ми разом не вийдемо на поле, де триває процес збирання врожаю дорогих відкуплених душ. Тому моє побажання на Новий рік, щоб кожен з нас більше цікавився тим, як іде робота на цьому Полі, як тисячі заблудлих повертаються до Батьківського дому.

Дякуючи Богові, ми маємо Інтернет сторінку, яка може принести у більшості сучасних домівок вістку про спасіння у Христі. Висловлюємо впевненість, що в новому році кожен користувач стане активістом сайту «Ісус поряд з тобою», адже це велика можливість розповісти усьому світу про любов Ісуса, про Його присутність у кожному житті людини.

Не будемо зупинятися на давній традиції язичників святкувати в грудні день зимового сонцестояння, а поговоримо про суть прекрасної події в житті нашої Землі - прихід на Землю Спасителя грішного люду.

Позаду спекотне літо, пронизане сонячними променями і ароматом квітів. Промайнула й осінь, яка тішила око розмаїтістю барв. На зміну їй прийшла холодна зима. Навколо — голі дерева, на небі - хмари, але християнська родина перебуває в радості і надії, відзначаючи величний акт втілення Сина Божого, Різдва Христового, народження вічно живого через благословенну Діву Володаря світу, Господа Ісуса.

Ось чому в ці зимові дні і ночі має радіти народ, ось чому світло, яке відбиває сніг від Місяця, є відблиском того Світла, яке зійшло на землю. Не має значення, коли це відбулося: взимку, навесні чи влітку. Головне - відбулося. Гос-подь прийшов у людському тілі, щоб подарувати людям спасіння, щоб сповістити про Другий прихід, який покладе кінець війнам, злу і неправді.

Різдво... Душі наповнюються тихою радістю очікування, звучить неповторна улюблена всіма віруючими мелодія «Тиха ніч».

Світло прийшло у світ, щоб вивести нас з царства пітьми, зла і безнадії. «Я Світло для світу. Хто йде вслід за Мною, не буде ходити у темряві...» (Івана 8:12). Ісус очистив наш внутрішній храм від скверни і оселився в ньому. Він наповнив нас любов'ю і послав у світ, щоб ми несли Вістку спасіння тим, хто гине.

Сльози подяки навертаються на очі, а серце переповнюється ніжністю і любов'ю до Ісуса, Який зійшов на Землю заради нас, подарувавши всім, хто щиро вірує в Нього, життя вічне.

«Я звіщаю вам велику радість, яка буде для всього народу» (Луки 2:10). Сьогодні ми радіємо і серед холодної темряви оком віри бачимо, як колись засяяло дивне світло, а в тиху ніч почувся чудовий спів небесних хорів - і смуткові заступило дорогу славне благовістя: «Вам радість велика!» У юдейському Вифлеємі народився очікуваний у серцях і думках поколінь Христос-Господь!

Невимовну радість приніс Він своїм приходом у світ. Це радість прощення гріхів, радість примирення з Богом і звільнення від кайданів сатани. Це радість спасіння від загибелі, радість нового життя у Святім Дусі, радість поєднання з Небом, і радість ця повна, досконала. Ніхто не може забрати її у віруючої людини.

На жаль, люди відкинули радість Христа і захопились дешевою веселістю, насолодою беззмістовного життя на дорогах руїн та загибелі.

Тож у ці дні, коли християнський люд відзначає велику подію Різдва Христового, бажаємо вам аби ви наповнювалися блаженною радістю, яку Христос приніс для всіх, упродовж усього нового року, щоб процес цього наповнення ніколи не зупинявся.

Адміністрація

Обої на робочий стіл

Щоб завантажити і встановити нажміть на картинку, після відкриття великого розміру правою кнопкою миші - зберегти картинку - встановити фоновим рисунком робочого столу

Переглядів: 3054 | Додав: shepetivka-sda | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 ssergius  
0
І вас, дорогі друзі, з наступаючим Новим роком! Хай Божа милість і Його благодать і надалі супроводжують вас і всіх дітей Божих в новому році. А ще бажаю вашому служінню процвітання та творчих ідей...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статус
П`ятниця
29.03.2024
14:19

Логін:
Пароль:
[ Керування профілем ]

Архів новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Питання на форумі
  • Примеры любви (41)
  • Христианские sms-ки (3)
  • Нове життя з Богом (0)
  • Твое мнение о нормах христианского общения (16)
  • Яке значення має у вашому житті музика? (5)

  • Читати Біблію


    Церква живе надією

    Випадкове фото

    Приєднуйся

    Наш банер


    Иисус рядом с тобой
    Код банера




    Джерело LightRay Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU Рейтинг@Mail.ru
    Офіційний сайт ШЕПЕТІВКА-АСД © Jesus beside of you 2009-2014