uElite Design

          Ви увійшли як Гість | Група "Гости", Вітаю Вас Гість | RSS
           Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Меню сайту

Міні-чат
200

Наше опитування
Чи читаєте Ви Біблію?
Всього відповідей: 127

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Вересень » 14 » Пізнавально-розважальна гра "Країна здоров'я"
Пізнавально-розважальна гра "Країна здоров'я"
16:43
13 вересня 2009 року відбулася довгоочікувана дитяча пізнавально-розважальна гра «Країна Здоров’я» у Шепетівському міському Парку відпочинку, куди були запрошені усі діти дитячих садочків та шкіл нашого рідного містечка. Ціль цієї програми - допомогти батькам та дітям дізнатися про активне життя за допомогою елементарних та практичних істин буденності. Звісно, дітям потрібно доносити це по дитячому, адже дитина нездатна сприйняти це на дорослому рівні. Отже і реклама по місцевому телебаченню, у газетах, листівках, Інтернеті була розрахована на дітей, щоб вони,зацікавившись таким заходом, змогли вмовити своїх батьків провести цей день не в ліжку біля телевізора чи біля персонального комп’ютера, а присвятити час дитини та й усієї сім’ї.

Як ми і обіцяли, у гостях на святі були Гошка та його друзі. Кожен бажаючий зміг не просто сфотографуватись, а ще й поспілкуватися, помацати, побігати з Гошею. Він був надзвичайно радий кожній дитині, адже для дітей це невимовна радість, особливо для малюків-дошкільників Нами було зареєстровано біля однієї тисячі відвідувачів цієї Країни. Кожний мав можливість пройти дев’ять так би мовити лабіринтів. Протягом цього чималого лабіринту і батьки і їхні діти дізналися, наскільки важливу роль у житті малюка та дорослих відіграє правильне харчування, користування сонцем та водою, для чого і скільки потрібно спати вночі, як організувати відпочинок за допомогою фізичних вправ, к навчитися стримувати свої емоції…. ну і звісно Довіра Богу. Адже саме Він розкриває кожному сутність цих принципів, хто як не Творець знає, у чому ми маємо потребу. 

Цікаво те, що всі діти (а дехто і із сміливих батьків) мали можливість безкоштовно пострибати на великих м’ячах, батуті, випробувати силу у перетягуванні канату, співати пісні з радянських мультфільмів під караоке, побачити повчальну лялькову виставу про лінь і егоїзм. Для дітей до трьох років було відведено своє місце, де вони з батьками могли гратися у різні ігри та брати участь у конкурсах.

Батьки та діти були невимовно вдячні за цю програму і уже наперед запитували про наступне таке свято. Цікаво й те, що кожний другий відвідувач телефонував своїм друзям і запрошував їх негайно прибути у парк на свято. На згадку про цю незабутню подію кожний зареєстрований маленький відвідувач зміг отримати призи та подарунки від Гошки та його друзів.

Програма була проведена за підтримки соціального фонду «Краще життя», керівництва м. Шепетівка та Церкви Адвентистів Сьомого Дня. Окремо виносимо подяку у підтримці пізнавально-розважальної гри учасникам з м. Ізяслав, Нетішин, Славута, Вінниця, Полонне, Шепетівка, місцевим підприємцям магазину "Лотос" (Шевченко В. В.) і Биковському В., та організаторам цього свята.

Нехай свято буде у кожному домі, до нових зустрічей, благословення Божого Вам у Ваших домівках.

    

  
Інше фото дивіться в розділі Фотоальбом громади
 

Матеріал підготував: Олег Буркацький
Фотодекор: Ірина Биковська
Переглядів: 1923 | Додав: olegsda | Теги: Життя, Хмельницька область, Діти, Країна здоров'я, Шепетівка, новини, здоровий спосіб життя, Хмельницкая область | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 4
4 Гарик  
0
Больше всего порадовал медведь. Такой перспективный михаил, с необычайно забавной улыбкой, неподражаемый в своём роде. Ему можно смело устраивать гастрольное турне по Украине. Увидите его, передавайте привет! :)

3 Алла  
0
Мы сегодня просмотрели "Краина здоровья", какие вы МОЛОДЦЫ!!!!!!!!! Просто душа радуется за вас! Побольше организовывайте такие встречи для детей, ведь это сеется Божье семя...

2 anniutka  
0
дуже все круто і класно, просто дух захоплює happy

1 Дерегузова Лідія  
0
діти- наше майбутнє. дуже важливо, щоб вони були щасливі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статус
Вівторок
23.04.2024
12:17

Логін:
Пароль:
[ Керування профілем ]

Архів новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Питання на форумі
  • Примеры любви (41)
  • Христианские sms-ки (3)
  • Нове життя з Богом (0)
  • Твое мнение о нормах христианского общения (16)
  • Яке значення має у вашому житті музика? (5)

  • Читати Біблію


    Церква живе надією

    Випадкове фото

    Приєднуйся

    Наш банер


    Иисус рядом с тобой
    Код банера




    Джерело LightRay Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU Рейтинг@Mail.ru
    Офіційний сайт ШЕПЕТІВКА-АСД © Jesus beside of you 2009-2014